המשכתי את הדיון עם הקו שהנחלת מבחינת ה-״לקח״. אבל לא נתווכח איזו מילה יותר מתאימה.
כן עושה כסף, לא עושה כסף, הבן אדם לקח מועדון שאף אחד לא רצה להתקרב אליו. קורנפיין עשה שמיניות באוויר ולא הצליח להזיז דבר. קצת מצחיק שאני מסנגר על אלי טביב אבל הצדק עומד לטובתו במקרה הזה, לדעתי.
נעזרתי במכונת הזמן של גוגל, תעשה טובה ותן לחיצה, בבקשה ממך:
דרושה נדבה: בית"ר ירושלים מחפשת תרומות
״המצב הכלכלי של הצהובים-שחורים מחריף. קורנפיין מחפש משקיע שיממן טיסות למחנה אימון בגרמניה, עליו שילם אוהד הקבוצה. אפילו ארוחת הצהריים נתרמת.״
http://www.one.co.il/Article/17-18/1,1,2,0/182022.html
אז נכון זה כתבה מוואן, אבל תסכים איתי שהמצב הכלכלי היה אכן בקרשים?
תסכים איתי שיש עוד מלא כתבות כאלו ברשת ואין עשן בלי אש? טביב הגיע למועדון הזה כמלאך בשדה קוצים.
״לקח״ ממש ריקבון והפך אותו למשהו אחר לחלוטין. משהו שמאפשר לאוהדים להיזכר בימים הטובים. זיכרון קצר כל כך שנשכחו כל הקשיים הכלכליים.
כל עוד הוא לא רצח או גנב, באותו מצב של המועדון - מה זה משנה איך הוא עושה את זה? אז עכשיו אתה רוצה גם נוער? שחר במכבי חיפה כמה זמן כבר? איכשהו הגענו למצב שאנחנו משווים אותם האחד לשני שזו טעות בפני עצמה.
מכל הנאמר אני מבין שדבר אחד ממש מציק לך וזה המבנה האירוגני והנושא הכספי.
שוב אומר - צריך סבלנות. ברור לכולם שטביב אינו שחר ולא קרוב להיות דומה בשום דרך. על זה נסכים.
באותה מידה טביב יודע טוב מאוד שלהציג מועדון כמו מכבי חיפה למשקיע פונטציאלי, זו הצעה אטרקטיבית.
על זה שטביב אוהב כסף שוב נסכים. אם לא יקרה משהו דומה למה שקרה בהפועל תל אביב, אולי הוא עוד יוכל להראות לנו למה הוא כל כך מצליח במיאמי.
אם תרשה לעצמך להסתכל על זה מזווית עסקית, הוא עושה אחלה עבודה. אתה צודק לגמרי שברגע שב״ש תלחץ על הדוושה, היא תפתח פער לכל הליגה - לפחות ככה זה נראה כרגע. אתה זוכר איזה פער היה לבית״ר מהפלייאוף העליון בכלל, לפני כמה שנים בודדות?
בתור אוהד בית״ר (אני לא), הייתי נהנה מכל רגע שטביב עושה את מה שהוא עושה ומקווה שהוא יעשה על בית״ר את עסקת חייו לאדם זהה לפרופיל של יעקב שחר. מה כרגע? שימשיך בדרכו המוזרה לקדם את העסק הזה, זה עובד יופי.