רועי, אתה כותב כמות כה גדולה של גיבובי מילים והטעייות בהודעה אחת.
ע"ע פרשת הפיצה
נו, אם כך גם באיירן מינכן זכתה בצ’מפיונס באופן לא חוקי, מישהו אמר מריו גצה?
וברצינות, לו יהי במקרה הגרוע שמכבי גיששה באופן לא רשמי אצל שחקן של קבוצה יריבה במהלך העונה, מדובר במעשה לא ראוי, אבל איך לכל הרוחות זה הופך את הזכיה שלה ללא חוקית?
ופרשת מוני פנאן
אני מבין שאתה יודע שנפתחה חקירה מעמיקה של רשות המיסים שלא העלתה מאומה?
אבל היות ואתה הוא זה שהעלית את הטיעון (המטופש לדעתי), אתה בטח יודע שמכבי חיפה מואשמת בפועל בימים אלו, [B]בחוזים כפולים ולא חוקיים לשחקניה,[/B] ובעליה מתחמק מרשויות החוק, אם זה קריטריון מספיק מבחינתך להגדיר אליפות כלא חוקית (לכאורה כבר אמרנו?), האליפות הנוכחית של מכבי חיפה היא אליפות שדגל שחור מתנוסס מעליה.
ובפרט גמר 2007.
כמה מאפיין לתלות בהחלטת שיפוט אחת שנעשתה 5 דקות לסיום המשחק כשקבוצה אחת הובילה בשעתו ב8 הפרש, את הלוזריות האינסופית של קבוצה ירושלמית מאוד מסוימת, או במילים אחרות, חדל קונספירציות, ז’וזה מוריניו לפחות עושה זאת בסטייל.
בנוסף, השליטה המטורפת של מכבי ת"א בענף מקשה על שינויים ספורטיביים אמתיים, אם זה ההתנגדות לתקרת שכר,
כן, לפי ההגיון הזה, כל הליגות האירופיות בכל ענפי הספורט הינן בלתי ספורטיביות משום שתקרת שכר היא המצאה אמריקאית שאינה קיימת בשום מקום.
שליטה כמעט בלעדית בזכויות השידור,
סימוכין בבקשה, כלומר מלבד העובדה שהמשחקים המרתקים בין הפועל מגדל לאופיצי ראשון אינם מגרדים קצה קצהו של רייטינג שמצדיק שידור, מה לעשות שמשחקיה של מכבי מביאים רייטינג שקבוצות אחרות יכולות רק לחלום עליו.
התנגדות להעברת משחק הגמר מיד אליהו(כאילו שזה ספורטיבי),
ומדוע אתה בוחר להתעלם במכוון מכל מה שנאמר לעיל, אחזור בפעם העשירית, המינימום הספורטיבי הנדרש הוא להעניק יתרון מינימלי לקבוצה שסיימה ראשונה את הליגה.
או הכרטיס הישיר ליורוליג שמקשה מאוד על הבאת משקיעים לקבוצות מה שיוצר מצב שהקבוצות לא יכולות לייצר שושלת.
וזו זריית החול הקבועה, [B]אחזור בפעם המי יודע כמה:[/B] אין לעובדה שמכבי זכאית למקום ביורוליג שום קשר לכך שקבוצות אחרות אינן משתתפות במפעלים האירופיים, כל הקבוצות הישראליות ויתרו מרצונן על ההשתתפות במפעלים האירופים, גם אם מכבי לא היתה זכאית לכרטיס הקבע שלה, הענין היה זהה בדיוק, משום שהכרטיס לא היה ניתן לקבוצות הישראליות אלא לקבוצות זרות, למעשה כל הקבוצות הבכירות באירופה מקבלות כרטיס חופשי ליורוליג.
אני מסכים שישנה בעיה בכדורסל הישראלי, אבל שוב, בכיינות ושקרים אינם דרך לפתור זאת
אוסיף עוד, יש לי חיבה מסוימת למכבי, ולמרות זאת די נהנתי לראות את עידו קוז’יקרו וגל מקל מניפים את הצלחת, גם לי נמאס שאותה קבוצה לוקחת אליפות 50 שנה ברציפות ללא שום תחרות, ויש משהו מהנה ברעננות הזו, אבל אני עדיין מחזיק בדעתי שהצורה בה נעשים הדברים היא מגוחכת.