קצת להמשיך את הדיון של אסף וPatiance,
אפשר לקחת שחקנים שאוהדי בארסה חושבים שהיו צריכים להיכנס לנבחרת ולא נכנסו ולראות האם באמת היו יותר טובים מהם בעונה האחרונה, כי גם לי יש את אותם הפרמטרים לבחינה.
נניח, אינייסטה. אינייסטה אמנם נתן שנים גדולות יותר, אך הוא ללא ספק השחקן המוביל בקישור ההתקפי של בארסה, ושוב היה שם ברגעים החשובים, מעבר לזה שאפילו בכושר פחות מטורף שלו הוא פשוט שחקן שכל אחד ירצה בקבוצה שלו, כי הוא פשוט פנומן. על זה אני חושב שאנחנו יכולים להסכים נכון? וביחד עם זה באים התארים.
ניקח את וידאל, שאוהדי יובנטוס בטוחים שהוא צריך להיכנס לנבחרת. מעבר לזה שגם לו כבר היו עונות גדולות יותר בקריירה, אם משווים בין שני השחקנים, אינייסטה, מה לעשות, שחקן גדול יותר. אני חושב שגם על זה אנחנו מסכימים, ואני רוצה להדגיש שאני מאד אוהב את וידאל. עכשיו מעבר לזה, לאינייסטה יש גם את הירתון הקל של זכיה ב5 תארים. למעשה אני לא חושב שהיה קשר התקפי יותר טוב מאינייסטה העונה.
על בוסקטס אף אחד לא מתווכח.
אלבה: תכלס, אני לא חושב שלאלבה הייתה העונה הכי טוב בקריירה, למרות שהוא היה מצוין, ומעבר לזה אני גם לא חושב שהוא שחקן גדול כמו אלבס נניח (שאגב נתן עונה אדירה!) אבל איזה מגנים שמאליים יכולים להיכנס לנבחרת במקומו? מרסלו, לבטח לא היה טוב מאלבה, ואפילו אם היה טוב כמוהו (אני לא בטוח) הוא לא זכה בשום תואר. דויד אלאבה, היה פצוע חצי מהשנה, ולמרות שהוא בעיני שחקן הרבה יותר טוב מאלבה, לאלבה בסופו של דבר הייתה עונה טובה יותר. יש כמובן את פטריס אברה, שהוא כבר מבוגר אך נתן עונה (לפחות לפי מה שראיתי) מצוינת בהגנה של יובה, ויכול להיות שבשקלול הכל הוא נותן פייט ראוי לעמדה בהרכב. מעבר לזה לא עולה לראשי שום מגן שמאלי שהיה ראוי יותר מאלבה. מרסלו זו בדיחה מצחיקה.
אלבס - אני אוהב את אלבס וחושב שהוא שחקן ענק, ומעבר לזה הוא נתן עונה מדהימה והיה קריטי ודומיננטי וממובילי ברצלונה. והוא לדעתי המגן הימני הטוב ביותר בעולם, אז קשה לי לראות מישהו ראוי יותר ממנו. אזפיליקווטה הוא מצוין, גם קרבחל, אבל אלבס שוב התעלה עליהם, אם לא ביכולת, אז בתוצאות. מי שאמור היה להיות הרבה יותר גבוהה בהתמודדות על ההרכת הוא ליכטשטיינר, וכאן נכנס משחק שדומה למקרה אינייסטה - וידאל. בסופו של דבר, עם כמה שליצ’י הוא נהדר, אלבס פשוט שחקן גדול יותר.
לגבי הבלמים, אז אני לא אבחר שנים, אבל רק בונוצ’י, קייליני, פיקה ובואטנג נכנסים בקלות לפניהם.
ובשער, למה אף אחד לא מדבר על קלאודיו בראבו?