טינקוף אכן מבולבלים. האמת לא יודע מה אני הייתי עושה במצב שלהם. יש לך מועמד לניצחון שסובל מפציעה, יש לך ספרינטר מצוין עם סיכוי טוב לסיים את הטור בחולצה הירוקה, ויש לך חבר’ה כמו מייקה וקרויזיגר שבמקור היו אמורים לעזור לקונטאדור, אבל אם הספרדי הבכיר יפסיד את הטור ויתמקד גם הוא בניצחון בקטעים בודדים, אחד מהם יצטרך להתמקד בחולצת מלך ההרים - אחרת הם רוכבים בלי מטרה. לדעתי הם זרקו את החכה אתמול עם מייקה, לקח כמה נקודות ויוכל להשתמש בזה אם וכאשר קונטאדור ייצא מתמונת הניצחון. אל תשכח את הבוס הסופר אמוציונלי שלהם אולג טינקוף. לך תדע איך הוא מקבל את ההחלטות.
אגב, לגבי ניבאלי אני חושב שזה אותו סיפור. מי שחושב שניבאלי לא יכל לעמוד בקצב, והדרדר ככה כבר בתחילת העלייה כי הוא הגיע לגבול היכולת שלו, טועה בגדול. אחרי הג’ירו שהוא עבר אין לו סיכוי ל-GC, אבל הוא בוודאי יכל לשרוד עוד הרבה זמן בדבוקה. הסיבה שהוא הלך אחורה היא בכדי להפסיק להוות איום ולבנות תשתית שתאפשר לו להיכנס לקבוצות בריחה בהמשך. הוא יצטרך להמשיך להפסיד זמן כדי שזה יקרה אבל הוא בדרך לשם. לא אופתע לראות קטע שניבאלי בבריחה ואז ארו תוקף ומשתמש בניבאלי בהמשך. אסטנה עשו את זה מצוין בג’ירו עבור ניבאלי. גם ניצחון בקטע מסוים בא בחשבון.
קאמבק ענק של פדרר, מה הסיכוי שלו מול ראוניץ’?