WWE World Heavyweight NO.1 Contender’s match:
יולי 2016 - AJ, סינה, בריי וואייט, בארון קורבין, דולף זיגלר ואפולו קרוז(לא ייאמן).
אפריל 2017 - דולף זיגלר, סמי זיין, לוק הארפר, אריק רואן, מוג’ו ראולי וג’ינדר מאהאל.
WTF?!
נתחיל בכך שהקרב עצמו היה בהחלט לא רע. עצוב לראות שאלו המשתתפים בקרב כזה. בקשר לבחירה בג’ינדר - בוקינג נוראי במיוחד. שום חשיבה לא הייתה פה. לא בנו אותו ב-כ-ל-ל כמתאבק מיד-קארד לגיטימי אפילו, ופתאום אחרי ניצחון אחד בשנה בערך הוא מקבל ME ב-PPV על חגורת האליפות הראשית?? הזוי.
אני שמעתי את הברודקאסט של דייב מלצר(מתומצת בתגובה מעליי), ואני פשוט לא יכול לקבל את ההחלטה הזאת. היה דראפט, והיה עוד Shake Up ממש עכשיו. לא יכלו למצוא פתרון יותר טוב מזה? שוב - הזוי בעיניי. ואין פה שום ניסיון להקטין את ג’ינדר. הוא Fit ברמה פסיכית אבל וואלה - לא מכרו לנו אותו כמתאבק כמעט.
והתוצאה הזאת היא אפילו לא הדבר הגרוע ביותר שקרה בסמאקדאון - מסתבר שלא רק שבריי הפסיד את האליפות ברסלמניה - הוא גם לא יקבל קרב חוזר!!! אז נגיד שזה פותח אפשרות שלא לניצחון על רנדי ב-Payback, אבל ברצינות - למי אכפת? תפסיקו להתעלל בבנאדם הזה כבר.
שארלוט מנצחת את נעומי ותתמודד על האליפות בשבוע הבא. כמובן שחבורת ההיליות(וג’יימס אלסוורת’) יהרסו לה. נראה מה ייצא מהסיפור הזה. ותחזירו את בקי בבקשה.
פרימו ואפיקו מנצחים את אמריקן אלפא בקרב ממש קצר. שום דבר חיובי להגיד על זה.
כמה דברים בקשר ל-RAW:
*אני חושב שהניצחון של אלקסה הוא מהלך נכון. אני זוכר שכתבתי עליה כשהפכה ל-NO.1 Contender לראשונה בסמאקדאון אחרי BackLash(נראה לי) שהיא פיוד ראשון טוב בשביל האלופה בקי והיא לא תיקח ממנה את החגורה - הפעם אני ממש לא בטוח. לא בטוח באשר לתוצאת הקרב עם ביילי ב-Payback, ולא בטוח מה התוצאה הנכונה בעיניי בקרב הזה.
*עוד פעם אנזו וקאס נגד גאלוס ואנדרסון - די כבר.
*מבאס כל כך שדאש ודוסון מאבדים את המומנטום שפתחו איתו בגלל פציעה. אני מאוד מקווה שכשהם יחזרו - זה יהיה עם אימפקט לא פחות גדול.
*רומאן ריינס נגד ברון סטרומן ב-Payback. בסגמנט הפתיחה של סטרומן הוא קיבל עידוד כמו פייס, למרות שהוא היל מפלצתי, על כך שתקף את רומאן ריינס הפייס. כמובן שאי אפשר שלא להתייחס לרומאן כמקרה מיוחד(כל עוד הוא פייס), ועם זאת - מה יכול לצאת טוב מהפיוד הזה? אם סטרומן יינצח(והפעם אפילו יותר מפעם קודמת - דיר באלק אם לא) - אז בשביל מה נתנו לריינס לנצח את טייקר? ואם רומאן מנצח - אני אפילו לא מרגיש צורך לכתוב למה זה נורא. לא ברור לי בכלל הסיפור פה.
*סעיף המשך - יש מצב שאין לנו קרב על החגורה המרכזית ב-PPV??? ברור שזה עדיף על איזה פיוד קצר ומיותר, אבל זה מוזר ביותר.
NXT:
*טיי דילינג’ר מסיים רשמית את חלקו בבראנד עם ניצחון על אריק יאנג בקרב כלוב נחמד ביותר. נראה מה מתכננים עבורו בצד הכחול.
*קרב זוגות הנשים - משהו לא עובד לי שם. לא אצל צמד האוסטרליות, לא אצל אלייה, ולא אצל ליב מורגן. לא יודע למה. כבר דיברנו על זה בעבר - אבל אני לא מרגיש יותר מדי התקדמות. אין ספק שההחלטה להשאיר את אסקה עוד קצת נכונה.
*שבוע הבא מקבלים קרב על אליפות UK בתכנית. ג’ק גלהאר בא להתארח. יהיה כיף. ועוד יותר מזה - אנדרה סיין אלמאז נגד דרו מקינטייר. מעולה.