משחק רע מאוד של אלישע לוי, ואני בכוונה אומר אלישע כי אני חושב שהוא נכשל היום יותר מכולם.
היו רגעים שההתקפה מנסה ללחוץ את מקדוניה בחצי שלה וההגנה פשוט חשופה לחלוטין, זה היה מביך.
לא היו חיפויים טובים ואיך שהוא עם ניצול מצבים מקסימלי הצלחנו לרדת ב2-0 למחצית.
במחצית השנייה זה היה אפילו גרוע יותר, זהבי כל המשחק לא מצא את עצמו באגף, הנבחרת נראתה חסרת סגנון בחצי השני כאשר היו לאלישע 2 אפשרויות, או לנסות להרגיע את המשחק ולהוריד את הקצב על ידי הנעת כדור ומשחק מסודר, או לנסות להכניס עוד שחקן אגף מהיר סטייל בוזגלו במקום חמד או אפילו זהבי ולהרוג את המשחק עם עוד גול במשחק מעבר, יכל לנסות לשחקן עם התקפה של בוזגלו-שהר-טב"ח.
אבל אלישע איחר בחילופים ועשה חילופים לא נכונים, גולסה ניסה כל הזמן לשחק לעומק (לדעתי אפילו יותר מדי בכוח) אבל היה לו רק שחקן מהיר אחד לפניו, אני זוכר מתפרצת אחת שבן חיים מקבל כדור על קו ימין מוסר לגולסה באמצע ועושה ספרינט לקו השמאלי ומקבל שם את הכדור :lipsrsealed:).
בקיצור הנבחרת נראת חסרת סגנון, השחקנים לא ידעו מה הם צריכים לעשות על המגרש וזה היה נראה שמהדקה ה60 הם מחכים שהשופט כבר ישרוק.
עוד משהו, איך לעזאזל הגענו למצב ששחקן כל כך פרווה כמו אייבינדר משחק בנבחרת?
[RIGHT]אז טל בן חיים, הוא שחקן כזה טיפש, שלקח היום את ההחלטה הכי רעה שאפשר במתפרצת, שאיכשהו יצא מזה החלטה (כאילו) טובה בסופו של דבר…[/RIGHT]
מסכים איתך, גם במכבי יש לו לא מעט רגעים כאלה שאני אומר מה הוא עושה?! ובסוף הוא משתיק את כולם כמו גדול, זה הבן אדם.
יאמר לזכותו אבל שהוא שמר על קור רוח וידע בסוף לסיים את זה יפה, אני מכיר לא מעט שחקנים שאחרי ההשתהות (הבאמת מיותרת הזאת) כבר היו מאבדים כיוון וזורקים את ההתקפה לפח.
דרך אגב, רק לי במהלך המתפרצת היה דז’ה וו מהדרבי?