|
|
14-12-09, 14:07
|
|
|
מרצה לכדורגל
|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות :: יבואה בדרך החוצה. גם קנדה?
פורסם במקור על ידי רועי.
|
דני בונדר לא בסגל הקבוצה להמבורג
בונדר נפצע היום באימון ויש חשש לקרע בשריר ברגלו. מחר בונדר יעבור בדיקת אולטרסאונד על מנת לבדוק את חומרת הפציעה.
כידוע, ביום חמישי הקרוב הפועל תארח את המבורג במסגרת הליגה האירופית במטרה לנצח ולהעפיל מהמקום הראשון בבית. בשל חסרונו של בונדר, מי שצפוי לפתוח בעמדת המגן הימני הוא עמרי קנדה. שחקן נוסף שלא ישחק הוא אביחי ידין המוצהב. מנטשאשווילי אמור לתפוס את מקומו בקישור.
|
ידיעה שהביא רועי מהפורום הישראלי.
|
|
16-12-09, 00:09
|
|
|
מרצה לכדורגל
|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות :: יבואה בדרך החוצה. גם קנדה?
משחק ההשלמה בין הפועל עכו להפועל ת"א ייערך עוד שבועיים, יום שלישי, 29 בדצמבר.
|
|
07-01-10, 15:19
|
|
|
מרצה בכיר
|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות :: באדיר יועמד לדין
אז היום הוכרע דינו של באדיר והוא ירצה עונש הרחקה מ 2 משחקים בפועל ו 3 על תנאי. עונש זה, גוזר על באדיר הרחקה ממשחק הליגה הקרוב נוסף על האחר שהוא כבר ריצה(מול ביתר ים ביום שני האחרון).
היעדרותו של באדיר מצטרפת להיהעדרות של שכטר, שאף הוא בשל הרחקה בגין צבירת כרטיסים צהובים והשוער המצטיין שלנו אניימה(אליפות אפריקה) . יש לזכור שיבואה עזב לבלגיה וכך נוצר לגוטמן הרכב חסר מאוד לקראת הלוזונים ביוםפ שבת.
קשה להכביר במילים על העונש הדרקוני והלא ראוי, אבל מדובר בהתאחדות של הלוזונים ועל כל המשתמע מכך ולכן כל דבר הזוי שקורה בכדורגל הישראלי, הוא כבר בגדר מציאות בתקופת כהונתו של לוזון ואין טעם להשחית מילים בנדון.
מה שבטוח, לגוטמן צפוי כאב ראש לא קל בקביעת ההרכב לשבת ויחד עם זאת, משחק קשה מאוד לאור התחזקותה של פ"ת בשחקנים מעט ראויים יותר לליגה העאלק שלנו.
|
|
|
|
16-01-10, 20:06
|
|
|
פרופסור לכדורגל
|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות :: באדיר הורחק ל 2 משחקים בפועל
מוני הראל, יו"ר הפועל ת"א, התראיין למוסף 'העיר' של סוף-השבוע ודיבר על מספר דברים חשובים.
על סמואל יבואה:"יבואה לא רצה להישאר בהפועל, ראית את זה בצורת המשחק שלו, הוא עשה שביתות איטלקיות והתחלנו לחפש חלוץ הרבה לפני שהוא עזב. יבואה לא נתן ערך מוסף לקבוצה ולא רצה לשחק, אז להשאיר שחקן במשכורת כזו ובסכום ההעברה שקיבלנו עליו זה לא חכם ולא מסחרי".
על ברק יצחקי:"ככל הנראה בשלב הזה, יצחקי ירד סופית מהפרק. הוא כנראה לא רצה לקחת את זה על עצמו בקטע של האוהדים, וחבל".
על בן סהר:"מאוד הייתי רוצה שהוא יגיע. ניסינו להביא אותו בעזרת כל האמצעים. אני חושב שהמצב שלו באספניול גרוע, הוא לא מתלבש למשחקים ושחקן עם כישרון שלו ובגיל שלו צריך לשחק כדורגל, אם בהפועל או במקום אחר. אמרתי לו שהוא יוכל לקרוע את הליגה, אבל אלו הרצונות שלו וצריך לכבד אותם. אני חושב שאספניול מוכנה להשאיל אותו. הגיע חלוץ חדש לקבוצה והמצב הכלכלי שם לא מזהיר. אולי בן חושש שיהיה אנטגוניזם נגדו בגלל כל הקטע עם הצבא".
על המצב בטבלה:"אני בהחלט חושב חושב שהפועל עדיין יכולה לקחת אליפות. יש עוד הרבה משחקים. גם חיפה וגם אנחנו עוד נאבד נקודות. להרים ידיים זה הכי קל, ואם הייתי כזה אז לא הייתי בהפועל. אני וכל אלה שסובבים אותי עושים ימים כלילות כדי להביא שחקן שיעזור להפועל בכל המסגרות".
על אלי גוטמן:"גוטמן יישאר בהפועל גם בשנה הבאה".
ממש בקצרה על משהו שקראנו כאן - מפתיע מאוד שחיפשו אחרי חלוץ הרבה לפני שחלון ההעברות נפתח, ובכל-זאת העניינים תקועים; אני שותף לתחושות של מוני בקשר ליבואה. הוא סיים משחקים שלמים בלי איום על השער ובלי טיפת זיעה; לטעמי לגוטמן מגיע חוזה חדש ואולי הסחבת בעניינו קצת משפיעה על הקבוצה, אבל אם אומרים דבר כזה, אז מורידים בעצם מהאחריות של השחקנים; יצחקי חיכה הרבה זמן עד אשר הודיע רשמית שהוא נשאר בבית"ר, כך שבשלב מסויים כבר פינטזתי על כך שיחבור לשכטר ויהיה לנו חוד קטלני.
|
|
|
|
20-01-10, 09:55
|
|
|
פרופסור לכדורגל
|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות :: באדיר הורחק ל 2 משחקים בפועל
אני מאוד מקווה שהמגן הימני מבוליביה שווה משהו, שהוא טוב מבונדר וקנדה לפחות בדרגה אחת. אני מדבר לא רק על הצד ההגנתי. ורמוט אולי משחק באמצע ברוב הזמן, אבל גם כאשר הוא צמוד לקו, הוא צריך לעשות הכל לבד כי אין לו עזרה של מגן שעושה עקיפה. בונדר אולי ממושמע והוא יוצא הרבה קדימה, אבל הוא לא מרים כל-כך טוב, הוא לא יכול לעבור שחקנים והוא תוקע את המשחק. בניגוד גמור לבן-דיין שהוא כבר עם שמונה שערי ליגה ושיתוף הפעולה שלו עם זהבי מצויין. הוא גם נראה הגנתית טוב מאוד כבר משחקים רבים.
אבל שוב - רגע האמת זה המשחק בעוד שבוע. שם יתגלו כל הבלופים. ושכטר מגיע למשחק בתקופה רעה מאוד. קראתי אפילו שבהפועל הייתה ביקורת על המשחק האחרון שלו.
דובר על חזרה של זנדברג להפועל פ"ת - עמדתי חצויה. מצד אחד, זנדברג נראה גמור. הוא הגיע להפועל במצב פיזי רעוע(זוכרים את המחצית הראשונה שלו בטדי? - דקה 20 והוא תפס את הצד - לא רציני), ועכשיו הוא נפצע והמצב עוד יותר גרוע. הוא לא תורם כלום כאשר הוא נכנס לשחק גם לא כשהקבוצה מובילה בביטחון בשניים-שלושה שערים. אז אולי עדיף ששחקן נוער יקבל את הדקות האלו גם במחשבה לעתיד, הרי זנדברג לא יישאר בהפועל בעונה הבאה, ככל-הנראה. הבעייה היא שאין לנו יותר מידי אופציות התקפיות על הספסל ומה יקרה במידה ועוד פציעה תצוץ לנו חס וחלילה.
דבר אחרון - הגרלה זוועתית בגביע המדינה מול הפועל חיפה בחוץ. אנחנו שונאים את קריית-אליעזר, גם כשמדובר בקבוצה הנחותה של העיר חיפה. לא הולך לנו במגרש הזה וכך יהיה גם ביום שני הקרוב. אני גם לא שכחתי איך הפועל חיפה העיפה אותנו בחצי גמר הגביע בעונת 04\2003 - ורמוט עשה לשחקני ההגנה בית-ספר. בהחלט מדובר בקבוצת נאחס שלנו. חיפה ובית"ר קיבלו הגרלות קלות למשל. אני מקווה שבכל-זאת נראה את הפועל הולכת השנה רחוק בגביע וזוכה בו- תואר שיפצה מעט על אובדן האליפות המסתמן.
|
|
|
|
20-01-10, 20:07
|
|
|
פרופסור לכדורגל
|
הפועל ת"א הודיעה: דניאל דה-רידר יגיע מחר לארץ. הקשר היהודי-הולנדי בן ה-25 יושאל להפועל מוויגאן האנגלית לחצי שנה עם אופצייה לשנה נוספת. השחקן שסיכם את תנאיו בקבוצה, ינחת מחר בארץ כדי לחתום רישמית וביום שישי יערוך אימון בכורה במועדון. עדיין לא ברור אם ישתתף במשחק העונה מול מכבי חיפה ביום שני. "להגיע להפועל ת"א זה הפיתרון הטוב ביותר בשבילי, ואני מקווה לעזור לקבוצה לקבוצה לזכות באליפות", אמר השחקן, ששיבח את הקבוצה ואמר - "הפועל סיימה במקום הראשון בבית שכלל את המבורג, סלטיק וראפיד וינה, היא ממשיכה דרכה בליגה האירופית וזה חשוב מאוד. זו קבוצה גדולה ללא ספק".
אני לא רוצה להיות משבית השמחות, אבל אני לא כל-כך מתלהב מהרכש הזה. דה-רידר דוגמא לשחקן שתמיד הגיע לבאר ולא שתה ממנה. הוא נחשב פעם לכישרון עצום, אבל הקריירה שלו נתקעה. כמובן שזה עדיף על כלום, ואני שמח שהשחקן הגיע כי בכל-זאת מדברים עליו כבר הרבה זמן, אבל המחיר גבוה ואני לא באמת חושב שהוא ישדרג אותנו כמצופה ממנו. הפועל עושה רכש כדי לסמן וי כביכול, ככה זה נראה.
עמדת החלוץ עדיין זקוקה לחיזוק דחוף ויש רק שם אחד על הכוונת, ולכו תדעו מה יהיה איתו.
|
|
|
|
09-02-10, 18:24
|
|
|
פרופסור לכדורגל
|
הרדיוס מול אחי-נצרת בוטל והקבוצה תשלם קנס של 30 אלף שקל במקום.
ביטול הרדיוס מול אחי-נצרת מוכיח אומנם שבהתאחדות יודעים להודות בטעות, אבל בשביל מה בכלל לעשות טעות מלכתכילה? - זה היה פשוט ביזיון אם בגין זריקת שקית גרעינים מסכנה, 7500 אוהדים היו צריכים לנדוד ולארח את אחי-נצרת למשל באשדוד. אם קובעים עונש ומבטלים אותו, זה לא קורה סתם - מבינים שהיו קשוחים מידי עם הפועל. גם הקנס הכספי הגבוה מיותר, שליש מהסכום היה יותר הולם. אני מקווה שלהבא לא יקרו מקרים כאלה - יש אוהדים דבילים שנותנים לדיינים סיבה לחפש אותנו.
* אחד משחקני הפועל אמר לעיתונות:"וורוצ'ינה צריך להפחית במשקלו ותוך פרק זמן קצר".
גם אני הבחנתי בכך שהחלוץ הקרואטי הגיע קצת שמנמן. אני מקווה שבכל-זאת מדובר בשחקן זריז והמשקל(מקווה שגם זה יסתדר), לא יפריע לו בשום פעולה במשחק פרט לספרינטים ארוכים - ואת זה שכטר יוכל לעשות. וורוצ'ינה צריך לדעת לעמוד במקום הנכון ולנצל מצבים הרבה יותר טוב מלאלא או יבואה.
ועניין אחרון - קניתי היום כרטיס לדרבי ולא האמנתי שכבר נגמרו הכרטיסים לשערים 4-5, כמה חבל. שער 7 זה נחמד, אבל זה לא אמיתי. זה יהיה הדרבי הראשון שלו בשער 7 אחרי לא פחות משמונה בשערים האהובים עליי. אני לא זוכר אטרף כזה כבר הרבה זמן. וכמובן שלא נישאר כרטיס נוער והייתי צריך לשלם מאה שקלים - לא נעים, אבל גם בהחלט לא נורא. רק דבר אחד קצת לא ברור לי - כמה אוהדי הפועל יהיו במשחק. שערים 4-5 פלוס 5-7 זה באיזור ה-5000, לא?
|
|
|
|
23-03-10, 19:25
|
|
|
פרופסור לכדורגל
|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות :: עונש הרדיוס בוטל
בהפועל שוקלים להחתים את אלימלך כמאמן שוערים על חשבונו של גבי בורשטיין
בעקבות פיטוריו המזדמנים של גבי בורשטיין, בהפועל בוכנים אופציות חלופיות לאיוש תפקיד מאמן השוערים. מספר אוהדים וותיקים של הקבוצה הציעו בפני ההנהלה לתת את המושכות בידי שביט אלימלך, שוער עבר גדול במועדון ששיחק בקבוצה למעלה מעשור, ולפי הדיווחים באתר Sport5, בהנהלה קיבלו את ההצעה בחיוב. אלימלך התפטר לאחרונה מתפקיד מאמן הנוער של הפועל פ"ת ובהפועל מאמינים כי הוא יסכים לחזור למועדון בכל תפקיד שיציעו לו. "הבלאגן שהיה עם אלימלך כבר נשכח, אנחנו רוצים להחזיר שחקני עבר למועדון ושביט הוא אופצייה ראויה", אמר גורם בהנהלת הקבוצה.
-----------------------------------
אני חושב שהפועל הלכה צעד אחד רחוק מידי עם הפיטורים המזדמים של בורשטיין שעושה את עבודתו נאמנה, , והוא בסה"כ רוצה להגשים חלום, דבר שלא יצא לו לעשות עד עכשיו בקריירה שלו, אבל אני מסכים עם משהו שאמר גוטמן, משהו בסגנון הבא - 'לא מפריע לנו שהוא ישחק במשחק עצמו, אלא שהוא הבטיח לעמוד בכל ההתחייבויות כלפי המועדון והוא לא קיים את זה'. כלומר - העניין הוא העיקרון ולא המשחק הזה. בכל-אופן, עם כמה שלא נעים היה לקרוא על הסיפור עצמו, אם זה מה שיחזיר את אלימלך לקבוצה - אני מרוצה. החלום שלי זה לראות את אבוקסיס ואלימלך מאמנים את הפועל יחד בלו מן הימים. הפועל צריכה את שחקני העבר שלה, אין מה לעשות. אני זוכר איך לקחתי קשה את סיום דרכו של שביט במועדון, זה היה מאכזב. מה שכן, העניין הוא בחיתוליו וזו נראה שמועה בלי בסיס, הפועל תמשיך עם משחקי הכבוד ופ"ת לא תוותר עליו. אני לא אופטימי בגיזרה הזאת, אבל מותר לחלום.
|
|
|
|
24-03-10, 14:51
|
|
|
סטודנט לתואר שלישי במדעי הכדורגל
מדד איכות: 451
כח דירוג: 6

|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות :: אלימלך במקום בורשטיין?

0 נקודות, 0 שערים בליגת האלופות, ביזיון ה15.5,הפסד לנגרים מבלארוס בדקה 90 וכדורגל אפור ופחדני. אלישע נכשלת! תחזיר את המפתחות ולך הביתה...
זה רועי לא רוי
|
|
|
|
28-03-10, 00:42
|
|
|
סטודנט לתואר ראשון במדעי הכדורגל
מדד איכות: 0
כח דירוג: 0
|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות :: אלימלך במקום בורשטיין?
וואליד באדיר יעדר מהמשחק הבא בעקבות צבירת כרטיסים צהובים,באדיר יחמיץ את משחק החוץ נגד הפועל רעננה.דאגלאס דה סילבה צריך מאוד להיזהר כי במאזנו 4 כרטיסים צהובים.
|