|
|
19-11-09, 15:48
|
|
|
פרופסור לכדורגל
|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות :: יבואה בחוץ לשבועיים עד חודש!
סמואל יבואה ייעדר בין שבועיים לחודש כפי שפורסם לאחרונה. מעניין האם מהארן לאלא יידע לקחת את הצ'אנס שייקבל. לפעמים הוא עולה מהספסל וכובש כמו במשחק נגד סלטיק למשל, וגם נגד ראפיד וינה הוא הבקיע, אבל עדיין הוא מחמיץ ברשלנות כמו למשל בדרבי או מול סכנין, והשליטה שלו בכדור יותר גרועה משל יבואה. האמת שגם יבואה הוא קטסטרופה כבר הרבה זמן, אבל אני חושש דווקא שהיעדרותו של יבואה תיפגע בשחקנים האחרים. גם כשיבואה חלש הוא כתובת לכדורים ארוכים והשחקן שההגנות היריבות שמות עליו דגש. סביר להניח שעכשיו יתמקדו יותר בשכטר. אגב, אני חושב שהצבה של זהבי כחלוץ היא יכולה להיות אפשרות מעניינת. מצד אחד לא יהיה חלוץ חוד. מצד שני, זהבי אחד שמסיים התקפות בצורה לא רעה והוא גם לא חושש לאיים על השער.
בנוגע לעמדת השוער - השאלת איתמר ניצן יכולה להיות אפשרות מעולה. אין לו ניסיון במעמדים כאלה, אבל אני זוכר שהוא הציג יכולת טובה במידה הרצליה כשהיא הייתה תחת לחץ כבד והוא תמיד תיפקד כמו שצריך, זה מראה על האופי שלו. אני לא אתנגד לראות אותו עומד בשער שלנו בעונה הבאה כשאניימה כבר לא יהיה כאן לצערינו, אבל אני חושב ששיימן יעשה לנו את המוות בנוגע לרכישה. דווקא הופתעתי לקרוא כששיימן אמר שהוא יסכים להשאיל לנו את איתמר ניצן.
* בעיתון ידיעות אחרונות הייתה אתמול כתבה חביבה על ורמוט ושכטר. ורמוט סיפר שיש לו אמא פולנייה אז העיתונאים החליטו לקרוא לו בנצי לפי הסרט ספיחס(אסקימולימון), ושכטר הוא כמובן מומו. בכל-מקרה, לא ידעתי שיש ביניהם חברות ארוכת שנים. שכטר סיפר שהוא הלך למשחק חצי גמר גביע המדינה בין הפועל חיפה להפועל ת"א, כדי לעודד את ורמוט שגדול ממנו בשנתיים ונכנס כמחליף. ורמוט כמובן השיג פנדל והיה כוכב המשחק. טוב לראות שני שחקנים שכל-כך מחבבים אחד את השני ולא פלא ששיתוף הפעולה שלהם במגרש הוא כזה. שכטר אגב סיפר שהוא, בניגוד לורמוט, יוצא מגידרו אחרי שערים חשובים. שכטר סיפר שהוא היה באטרף אחרי הגול נגד סכנין בדקה התשעים, וגם אני הייתי באטרף. אני ממליץ לכם לעיין בכתבה למי שלא זרק את העיתון. מדובר בשניים שאמורים להוביל את הנבחרת בזמן הקרוב. הלוואי שהם יובילו את הפועל לאליפות לפניכן.
|
|
|
|
22-11-09, 17:58
|
|
|
פרופסור לכדורגל
|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות :: יבואה בחוץ לשבועיים עד חודש!
11 שנים חלפו מאז השביעייה האחרונה של הפועל ת"א במסגרת ליגת העל. אז, בעונת 99\1998, הביסה הפועל 7-3 את עירוני ראשל"צ, גם במשחק בית. הניצחון אמש נכנס לרשימת הנצחונות הגדולים ביותר של הפועל ת"א בהיסטוריה, והנה הטבלה המלאה שפורסמה בעיתון 'ידיעות אחרונות':
אלי גוטמן אמר אחרי המשחק:"לא בכל יום יש משחק כזה שהכל מצליח לנו. ברור שהבדלי הרמות לא עד-כדי כך גדולים וחשוב שהשחקנים יחזרו לקרקע. אני גאה בהם על כך שהמשיכו להילחם גם אחרי יתרון גדול והשער האחרון של ורמוט הוא ההוכחה לכך".
גילי וורמוט:"הייתי קונה ניצחון 1-0 קטן לפני המשחק, אבל אני שמח שהצלחנו לשמח את הקהל ושהאוהדים נהנו. המבחן האמיתי שלנו הוא המשחק הבא נגד בני-יהודה".
איתי שכטר, שחגג שלושער ראשון בקריירה שלו:"אני שמח מאוד. אני לא מתרכז במלכות השערים ואני כלל לא בקרב עם ארבייטמן. יש להפועל עוד הרבה משימות העונה".
שי אבוטבול שולב אתמול במהלך המחצית השנייה וחזר לשחק בליגה לראשונה מאז פברואר אשתקד. הקשר זכה לעידוד רב מהקהל ולאחר המשחק היו לו רק מילים חמות על הקהל:"כבר אמרתי כל-כך הרבה פעמים שאני מודה להם על הכל ופשוט אוהב אותם. התרגשתי לשמוע את הקהל". על המשחק אמר אבוטבול - "היה מרגש לחזור. אני לא חושב כרגע על מקום בהרכב, זה יבוא בהמשך. יש תחרות גדולה ואני רק רוצה להמשיך לחזור בהדרגה".
בהפועל ת"א היו מאוד מרוצים מביבראס נאתכו שבישל שני שערים והעונה בסה"כ יש לו כבר שמונה, המציבים אותו כמלך הבישולים של ליגת העל. "לא סתם נאתכו הפך לשחקן מפתח בנבחרת הצעירה", אמר גורם בהפועל. "תמיד ידענו מה הוא שווה ולא פלא שהוא פורח. גם בתקופה הפחות טובה שלו, בתחילת העונה, כשהקהל קצת יצא מפרופורציה - נאתכו המשיך לקבל את הקרדיט והוא מוכיח שהוא ראוי לכך". נאתכו צפוי לשבת עם הפועל בימים הקרובים על חידוש חוזהו בחמש עונות. נאתכו אמור לקבל מאה אלף דולר לעונה הראשונה ובכל עונה ישדורג שכרו. השחקן ייבקש להכניס לחוזה סעיף יציאה לחו"ל. ביום שבת האחרון סקאוטרים מהבונדסליגה ומרוסיה עקבו אחריו והתרשמו מיכולתו.
* למעוניינים : כל התמונות מהשביעייה המרגשת - לחצו כאן
|
|
|
|
24-11-09, 16:25
|
|
|
סטודנט לתואר שלישי במדעי הכדורגל
מדד איכות: 398
כח דירוג: 5

|
לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז גג תעבירו את זה למקום אחר:אלי אוזן נמצא היום לפנות בוקר מת במכוניתו בבאר שבע ,המשטרה חושדת ברצח.השחקן שיחק בשנות ה80 בהפועל ב"ש,צפרירים חולון וגם הפועל ת"א ואף ערך הופעה בנבחרת.יהי זכרו ברוך.

0 נקודות, 0 שערים בליגת האלופות, ביזיון ה15.5,הפסד לנגרים מבלארוס בדקה 90 וכדורגל אפור ופחדני. אלישע נכשלת! תחזיר את המפתחות ולך הביתה...
זה רועי לא רוי
|
|
|
|
25-11-09, 18:39
|
|
|
מרצה לכדורגל
|
הפועל שלנו תתמודד בשבת הקרובה מול בני יהודה, במפגש שכבר כמה שנים אינו נחשב לדרבי קטן עבור שתי הקבוצות. בהפועל מייחסים חשיבות גדולה למשחק, שכן בראשי השחקנים עדיין זוכרים את התבוסה 3:0 לזהובים בעונה שעברה, במשחק שהיה חשוב מאוד במאבק על האליפות מול מכבי חיפה. סמואל יבואה החלים מפציעה בברכו, שב כבר אתמול לאימונים מלאים ויהיה כשיר. עדיין לא ברור אם יבואה יחזור להרכב הראשון או שמא לאלא ימשיך לקבל את הקרדיט, גם זהבי בתמונה.
|
|
01-12-09, 20:57
|
|
|
פרופסור לכדורגל
|
המוזיאון האדום בשער 5
מנהלי איצטדיון בלומפילד וארגון אוהדי 'אולטראס הפועל' עמלו יחד בשיתוף פעולה והתוצאה - עיצוב מרשים לקיר בכניסה לאיצטדיון שכולל קטעי עיתונות, מזכרות, גרפיטי ועוד - 'מוזיאון' שטרם נראה בישראל. המדרגות נצבעו בצבעי אדום-לבן-שחור.
לחצו כאן לתמונות נוספות
יוזמה פשוט מבורכת, אני כל-כך סקרן לראות את זה מקרוב. זה עיצוב מיוחד במינו בישראל, לפי הדברים שקראתי. אם אינני טועה, על מנת שהעיצוב לא יהרס, כל קטעי העיתונות והמזכרות מוסגרו באמצעות זכוכית או משהו כזה. אני כל-כך מתחרט על כך שלא שמרתי קטעי עיתונים משנת הדאבל או מהעונה המדהימה באירופה ב-2002(האמת שכן שמרתי מעונת 2001-2002 וגזרתי והכנתי לי מן חוברות כזאת של כל המשחקים יחד, אבל אני לא מוצא אותה וכבר התייאשתי), אבל למדתי את הלקח. אני לא לעולם לא אזרוק את שערי העיתונים אחרי הניצחונות המעולים על ראפיד וינה למשל. נקווה שבעתיד יהיה מה לשמור. כל מי שאיכשהו שמר דברים כאלה - אשמח אם יסרוק ויעלה לכאן. ניתן להשיג דברים כאלו בכלל?; פעם הייתי בספריית בית אריאלה ויש שם הכל בחוברות, אבל מסובך לצלם את זה, ורוב המשחקים היו והינם ביום חמישי, והעיתונים של יום שישי כנראה מקובצים בחוברת אחרת.
השלב הבא, לפחות מבחינתי - פתיחת חנות אוהדים מסודרת. יש לי המון דברים של הפועל כמו למשל כדורים, תיקים, נעלי-בית, כובעים, מנורות, שלטים, כפפות, חולצות ומחזיקי מפתחות, אבל חבל שאין מקום מרוכז שממנו אפשר להשיג את הדברים. אני לא מצפה לחנות מדהימה כמו זו שיש למכבי חיפה בגראנד-קניון, אבל לפחות למשהו מינימלי. הדוכנים בכניסה לבלומפילד זה לא רציני.
|
|
|
|
01-12-09, 22:42
|
|
|
מרצה בכיר
|
פורסם במקור על ידי Raulito-7
|
11 שנים חלפו מאז השביעייה האחרונה של הפועל ת"א במסגרת ליגת העל. אז, בעונת 99\1998, הביסה הפועל 7-3 את עירוני ראשל"צ, גם במשחק בית. הניצחון אמש נכנס לרשימת הנצחונות הגדולים ביותר של הפועל ת"א בהיסטוריה, והנה הטבלה המלאה שפורסמה בעיתון 'ידיעות אחרונות':

|
לא נכנסתי רבות לפורום כאן לאחרונה וכעת אני שם לב לטבלה הנ"ל. ראשית אני מניח שראוליטו טעה והמשחק מול הפועל בלפוריה היה ב 1959 ולא ב 1995 .
שנית, נוכחתי לדעת מהטבלה הזו כמה זקן אנוכי. השמיניה מול ב"ש היתה אחד המשחקים הראשונים שלי כאוהד הפועל ת"א. בעת ההיא(להזכירכם 1970 ) היו מתקיימים שני משחקים בבלומפילד. במשחק האחר באותו יום הביסה מכבי את יפו 6:0 והפועל כקונטרה הביסה את ב"ש המסכנה 0:8 . וואו ג'ורג' בורבה, שייע, חזום, פרימו וכל האחרים. חתיכת תקופה!
|
|
|
|
05-12-09, 12:08
|
|
|
מרצה לכדורגל
|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות ::
ההתקפה השנייה המדוייקת בליגה האירופית. כזכור לכם, אחרי חמישה מחזורים הצליחה החבורה האדומה בניצוחו של אלי גוטמן, להעפיל לשלב 32 האחרונות בליגה האירופית. צוות אופ"א ערך סטטיסטיקה של אחרי המחזור החמישי בליגה האירופית וממנו עלו כל מיני תוצאות מעניינות ששווה לקרוא.
*36 בעיטות לשער. זוהי כמות הבעיטות שבעטו האדומים ב-5 משחקים. מתוך ה-36 האלו, 12 בעיטות הלכו לרשת. בחישוב מהיר, זה אומר ששליש מהבעיטות של הפועל הלכו לרשת. בניצול המצבים הפועל עומדת במקום ה-2, אחרי גלאסטריי, שלה 35 בעיטות ו-12 שערים. אחוז קצת יותר טוב משלנו.
*כאמור, הפועל הבקיעה 12 שערים בחמשת משחקייה. בכמות שערייה הפועל ניצבת במקום 2. את המקום הראשון חולקות שתי קבוצות - ורדר ברמן הגרמנית ושאחטר דומנצייק שלכל אחת מהן 14 שערים. את המקום השני חולקת הפועל ביחד עם ליל הצרפתית וגלאטסריי הטורקית, שגם להן 12 שערים.
|
|
06-12-09, 17:41
|
|
|
פרופסור לכדורגל
|
הפועל קיבלה שתי הצעות מחו"ל על יבואה - 800 אלף דולר. תגובתי - שלושה שערים ב-17 משחקים. זו הסטטיסטיקה המעליבה של אדון סמואל יבואה. אבל זו לא רק היכולת החלשה(יבואה בכלל לא מגיע למצבים משום שהוא הפך לשחקן איטי שלא עושה תנועה מספיק נכונה), אלא גם חוסר החשק שהוא מפגין במשחק. הצעה של 800 אלף דולר נראית ידודותית מאוד ביחס לתקופה השחורה שבה נמצא השחקן. גוטמן ערך איתו המון שיחות אישיות וגם גורמים אחרים בקבוצה, ואף אחד לא שם לב למשהו שמפריע לו. בשנה שעברה הוא היה אדיר למרות החולשה הגדולה בעשרת המשחקים האחרונים ומאוד התחברתי אליו, אבל כרגע הוא פשוט פוגע בקבוצה ונראה לעתים כאילו אנחנו משחקים עם שחקן פחות. לדעתי צריך להיפרד מיבואה בחלון ההעברות בינואר, אבל בתנאי שמביאים חלוץ על חשבונו. לאלא, מרעי וזהבי לא מספיק טובים כדי להיות שחקני הרכב ואני לא רוצה לראות את הפועל משחקת רק עם שכטר כחלוץ, זה יפגע בו. יחד עם זאת, חובה לחזק את ההגנה במגן ימני\בלם או אפילו שניהם. בהפועל יצטרכו להפעיל שיקול דעת.
בעניין אחר - פרשת קנדה ואבוטבול הסתיימה בתיווכם של אלי גוטמן ואמיר לובין. אני מאוד מקווה שקנדה לא גנב כסף והאמת שלא נראה לי שזה נכון, קשה להאמין עליו. במידה וקנדה לא אשם, אז הוא פשוט מסכן, כל הזמן דברים רעים נוחתים עליו. אסור שהתקרית הזאת תעיב על הקבוצה שנמצאת בכושר טוב.
הפועל ת"א הבקיעה את מספר השערים הגבוה ביותר בשלב הבתים של הליגה האירופית(12) פרט לוורדר ברמן ושחטיור דונייצק שכבשו שני שערים יותר. גם ליל וגלטסראיי מצאו את הרשת שנים עשר פעמים - כבוד גדול ללא ספק וחבל שלא הצלחנו לכבוש גם בסקוטלנד, כי פשוט הגיע לנו!
|
|
|
|
06-12-09, 18:55
|
|
|
מרצה לכדורגל
|
כמו גם המחיר, כך גם היכולת. מי שלא זוכר רק לפני חצי שנה הפועל קיבלה הצעה מקבוצה צסקא מוסקבה הרוסית למכור את החלוץ הגנאי אלייה. ההצעה עמדה על 2 מליון יורו. סליחה 2.5 מליון יורו, ואנשי הפועל סירבו להצעה הזאת והיום אנחנו רק יכולים לאכול את הלב, איך לא מכרנו אותו. לי אישית היה ברור שכשיבואה נסע להלווית אימו וחזר באיחור, הוא לא יחזור כמו לפני שהוא הלך. וזה אכן מה שקרה. בכל מקרה זה העבר, עכשיו לעתיד. אני אומר למכור! בכל הכח! לא משנה למי, העיקר למכור! בכל מחיר! כמה שיותר מהר! הפועל חייבת בינואר להעיף את יבואה, אבל לפני זה היא צריכה להחתים חלוץ אחר, ברמה של שכטר. עם כל הכבוד לויקטור מרעי, ערן זהבי ומהארן לאלא, אף אחד מהם לא יכול לשחק ב-11 הפותחים של הפועל בליגה או בליגה האירופית. הפועל קיבלה סכום יפה מאופ"א על ההעפלה שעומד על 13 מליון שקלים. בסכום כזה אפשר להביא חלוץ טוב שיספק את הסחורה ויקל קצת על העומס שיש על איתי שכטר.
|
|
08-12-09, 13:24
|
|
|
מרצה לכדורגל
|
חשש: נמניה ווצ'יצ'ביץ' גמר את העונה. הפועל עלולה לאבד את נמניה ווצ'יצ'ביץ' לעונה הזאת. הסרבי, שסובל כנראה מחסימה בווריד עמוק ברגלו, עלול לסיים את דרכו העונה במועדון. נמניה הגיע הבוקר לבית החולים כדי לעבור בדיקה נוספת אצל מומחה, זאת במטרה לאמת את החשש בדבר החסימה בווריד. אחרי הבדיקה עלה מהתוצאות שהקשר הסרבי לא יוכל כנראה לשחק העונה.
כל כך חבל לי שאנחנו צריכים כל הנראה לאבד את נמניה, ועוד לכל העונה. הוא ללא שום ספק אחד מהשחקנים היותר טובים שהגיעו לליגת העל העונה, העשור ואולי גם השחקן הזר הטוב ביותר שהגיע לארץ. ווצ'יצ'וביץ' הגיע להפועל במחזור השלישי, וכבר במשחקו הראשון הבקיע את שערו הראשון במדים האדומים, ועוד איזה גול ( http://www.youtube.com/watch?v=bl1bsRSXYVg). הפועל תצטרך להביא שחקן אחר בעמדה של נמניה שיחליפו, כי בכל זאת מיכאל זנדברג לא מתאים.
|
|
08-12-09, 13:42
|
|
|
פרופסור לכדורגל
|
מדהים איך משהו היה חייב להשתבש כשהכל טוב מבחינת הפועל. אני בטוח, בידיוק כפי שגוטמן אומר, שווצ'יצ'ביץ' מסוגל אפילו ליותר ממה שהוא הראה כאן. לא תמיד שמו לב לתנועה הבלתי-פוסקת שלו, לביטחון שהוא משגר וגם לחוכמת המשחק. ווציצ'ביץ' יהיה חסר בעיקר נגד המבורג למשל או במשחק נגד חיפה בקריית-אליעזר, כי ברור שמול קבוצות אמצע טבלה בליגת העל ואפילו מעבר לכך, נוכל להסתדר גם עם זהבי או זנדברג הבינוני. אני לא אוהב שמקפיאים שחקנים זרים כי לדעתי זה נשמע קצת לא אנושי, אבל מסתמן שאין ברירה. דה-בורנו נפצע לפני שלוש שנים לשלושה חודשים(במשחק נגד נתניה בבלומפילד) ומאז לא היה אותו שחקן - הוא היה כבד, מנומנם וחסר חשק. אני מקווה שווצ'יצ'ביץ' לא אמר את המילה האחרונה שלו בהפועל ושזו לא הודעה פרידה.
|
|
|
|
08-12-09, 17:38
|
|
|
מרצה בכיר
|
דור,
מה לא אנושי בהקפאתו של שחקן שלא יוכל לתרום לקבוצה. אני מקווה שאתה מבין שלא מקפיאים לו גם את השכר ומה שקור לכך. הוא ימשיך לקבל את המגיע לו ומה שההנהלה חתמה בהסכם ההתקשרות עמו, כך שאיני מבין מדוע זה לא אנושי.
באשר לנושא עצמו, הרי שאין ספק שזו פגיעה קשה בסגל שנרקם בהפועל העונה ובמיוחד כמו שדור ציין, חסרונו יורגש בעיקר במשחקים שקובעים גורלות לגבי הקבוצה. הבחור השתלב היטב במרקם האנושי של הקבוצה וגילה יכולת מצויינת, שלא נראתה כבר שנים במגרשנו ומה שנראה כל כך טוב עד לפני ימים ספורים בהפועל, סופג מכה קשה וכואבת.
מציאת תחליף היא משימה קשה מאוד ולבטח בכל מה שקשור לחלון העברות בחורף, כשהקבוצה כבר רצה ומתפקדת ולהכניס למרקם הזה שוב שחקן שיקח לו זמן לא מועט לבטא את יכולתו , אם בכלל, היא משימה ממש קשה.
נקווה לטוב.
|
|
|
|
08-12-09, 22:15
|
|
|
פרופסור לכדורגל
|
הסוף של עומרי קנדה בהפועל ת"א? - שחקנים בכירים בקבוצה פנו היום ליוסי אבוקסיס וביקשו מהקבוצה להיפרד מקנדה, על אף שהשחקן יצא דובר אמת בבדיקת הפוליגרף שעבר היום בכל הקשור לגניבת הכסף משי אבוטבול. "אנחנו לא רוצים שחקן כמו קנדה בהפועל, אנחנו לא יכולים לסמוך עליו", אמרו השחקנים לעוזר המאמן. פרט לשי אבוטבול מדובר גם גם איתי שכטר, דגלאס דה-סילבה וגילי ורמוט. הם רצו שגם אלי גוטמן יהיה נוכח בשיחה, אך גוטמן לא היה היום באימון ונראה שהשחקנים ישוחחו איתו במועד מאוחר יותר. קנדה כבר הסתבך בעבר בפרשות לא נעימות בהפועל ת"א ולכן נדמה שסיכוייו להישאר בקבוצה מאוד נמוכים. "קנדה צריך לעזוב את הפועל ת"א כבר בינואר", אמר סוכנו של קנדה, גלעד קצב, בתגובה לעניין. "אין ספק שנוצר משהו לא נעים בהפועל, כל הידיעות האחרונות לא עושות לא טוב והוא גם לא משחק. צריך למצוא פיתרון כי אין שום היגיון שהוא יישאר בקבוצה".
נראה שזהו זה בקשר לקנדה. אגיב על האירועים האלו בהמשך.
|
|
|
|
10-12-09, 14:04
|
|
|
מרצה לכדורגל
|
אחרי שבהפועל תל אביב התקבלה החלטה עקרונית לשחרר את המגן עומרי קנדה כבר בחודש ינואר הקרוב, מספר קבוצות בליגת העל כבר הביעו התעניינות בקשר. מלבד הפועל פתח תקווה, בני סכנין ומכבי נתניה, שהוזכרו כמועמדות לקלוט את המגן אחרי שהתעניינו בשירותיו כבר בעבר, גם הפועל רעננה בעקבות השחקן.
|
|
10-12-09, 21:08
|
|
|
מרצה בכיר
|
תגובה להודעה: פציעות, הרחקות וחדשות כלליות שונות :: יבואה בדרך החוצה. גם קנדה?
אין לי מושג על החלטות עקרוניות ודווקא היום יצא גוטמן להגנת השחקן וקבע שהוא שחקן מן המניין בסגל.
אין ספק שפרשת קנדה על כל היבטיה כולל דרישת שחקנים בכירים להשעות אותו מהקבוצה, עלולה לטלטל את המועדון שעד כה, הראה חיבור חברתי יוצא מן הכלל ונדמה שצלחו את היכולת הרעועה בתחילת העונה, בעיקר בשל החיבור החברתי שעמו גם הגיע שיפור ניכר ביכולת והנגזרת של כל זה מתבטא במקום השני ובהפרש לא ניכר מחיפה ותצוגות נאות במפעל האירופאי.
קשה להבין מה מתרחש מאחורי הקלעים עם קנדה והעובדה ששמו עולה חדשות לבקרים בהקשרים שליליים בהפועל, לא עושה חסד עם השחקן ולבטח אינה מטיבה את מצבו. פורסמו בעיתונות רמזים שונים, באשר להתנהלותו האישית והעובדה שהוא מוכשר כשד ובעל פוטנציאל גדול, היא אולי הסיבה העיקרית שהוא עדיין בסגל של המועדון.
קנדה, אכן מוכשר ובעיניי הוא המגן היותר טוב מבין השניים הקיימים, אבל משום מה במקום להתרכז ולמנף את כשרונו, ככל הנראה הוא מתעסק בדברים אחרים והראש הליצני שלו , לא מיטיב עם מצבו וחבל. מאידך, אין לי הסבר אם הוא כל כך בעייתי מדוע הוא מותירים אותו בקבוצה, הרי טאלנטים גדולים ממנו מצאו את מקומם מחוץ למסגרת של הפועל ברבות השנים ואני תוהה מדוע קנדה, אם כל מה שמרומז לגביו והעובדה שהוא הספיק להימאס על מרבית השחקנים ואיבד את אמונם בו, עדיין בסגל.
אני מקווה מאוד, שהפרשה תהיה מאחורי הפועל ותחזור לעסוק במה שחשוב באמת והגיבוי של אלי גוטמן היום, אני מקווה שלא יעמיק את הקרע ויסיים את הפרשה. אי סיומה עשוי לרסק בסופו של יום את הקבוצה יחד עם השאיפות והמטרות שלה העונה, דווקא כשהיא עלתה על דרך המלך ומהווה קבוצה בר תחרות אמיתית לחיפה לתארים ועם בונוס גדול כמו אירופה שעדיין היא מצויה במפעל הזה ועוד היד נטויה.
|
|
|
|