|
|
27-08-10, 19:13
|
|
|
סטודנט לתואר שלישי במדעי הכדורגל
|
תגובה להודעה: ליברפול 2010/11 ::
הוא לא הראשון ולא האחרון שיעזוב אותנו והדרך כבר לא משנה , בסופו של דבר שחקני כדורגל ברובם עוזבים (הרבה מגלים שהם עשו טעות חייהם).
המוטו שלי הוא: "טוב לך במועדון מבחינה מקצועית , אוהבים ומעריכים אותך , תשאר שם ולא משנה אם זאת קב' שרצה לתארים או נלחמת על חייה" , בסופו של יום יכבדו אותך ותהפוך לאגדה וזיכרון שאנשים יקחו איתם עד ליום מותם.
אליפות ותארים הם מכובדים לכשעצמם אבל מחויבות למועדון והערכה אישית ע"י האוהדים הם דבר שגם תארים לא בהכרח יביאו.
אני לא מאחל לו הצלחה ולא כישלון , פשוט כבר לא אכפת לי ממנו , יש לנו בעיות יותר קריטיות וחשובות להתעסק איתם.
הסאגה שלו הסתיימה וזהו , ממשיכים קדימה.
|
|
|
|
28-08-10, 01:06
|
|
|
מדד איכות: 139
כח דירוג: 5

|
לפי דיווחים בפורטוגל סיכמתם עם פורטו את העברתו של ראול מיירלס, שהשחקן יטוס לאנגליה ושהמועדונים יודיעו על ההעברה בקרוב...הסכום המדווח הוא 13 מיליון יורו.
שחקן מצויין שכבר היה למעשה סגור בצ'לסי אבל בסוף הם שינו את דעתם והלכו על ראמירס מבנפיקה... גם מנצ'סטר יונייטד הייתה מאוד קרובה ודיברו על זה שהוא יילך לשם, אבל כנראה שאתם בסופו של דבר השגתם אותו.
הוא שחקן מצויין שלדעתי מתאים כמו כפפה לליגה האנגלית.. אני יחפש תגובה שלי בנוגע אליו בפורום של צ'לסי שמתארת אותו יותר לעומק אם אתם רוצים עוד קצת מידע.
אבל עם תמונה כזאת אתם לא יכולים לדחות אותו

נערך לאחרונה על ידי Murad, 28-08-10 בשעה 01:12.
|
|
|
|
28-08-10, 01:38
|
|
|

|
עוד מדווח שאתם מאוד קרובים להחתים את פול קונצ'סקי מפולהאם בסכום של 4 מיליון פאונד, ושהוא יעבור בדיקות רפואיות בסוף השבוע ולחתום בקבוצה.
http://www.goal.com/en-us/news/85/en...ulham-for-paul
פולהאם החתימו את המגן השמאלי של נבחרת מקסיקו קרלוס סאלסידו(למה לעזאזל אתם לא החתמתם אותו במקום פולהאם? הוא מצויין) תמורת סכום שלא ניתן לפרסום, ככה שפול נראה קרוב מתמיד.
|
|
|
|
28-08-10, 15:27
|
|
|
דוקטור לכדורגל
מדד איכות: 618
כח דירוג: 11

|
פורסם במקור על ידי the mighty reds
|
המוטו שלי הוא: "טוב לך במועדון מבחינה מקצועית , אוהבים ומעריכים אותך , תשאר שם ולא משנה אם זאת קב' שרצה לתארים או נלחמת על חייה" , בסופו של יום יכבדו אותך ותהפוך לאגדה וזיכרון שאנשים יקחו איתם עד ליום מותם.
אליפות ותארים הם מכובדים לכשעצמם אבל מחויבות למועדון והערכה אישית ע"י האוהדים הם דבר שגם תארים לא בהכרח יביאו.
|
ערן, אתה מתאר מציאות יותר מדי אוטופית, גם אם טוב לשחקן במועדון הוא אחרי הכול בנאדם, אשתו לא הסתגלה לחיים באנגליה וכמה שמסצ'ראנו נהנה שם כנראה שכמו כל בנאדם קשה לו לחיות בלי אשתו ובלי בתו והוא מעדיף לשחק במדינה שבה יוכל לראות אותן מדי יום. למרות כל הקשיים האלה הוא שיחק טוב לאורך כל התקופה ככה שאני חושב שהדבר היחיד שצריך ל"הזיז" לו זה שליברפול קיבלה פחות כסף ממה שהוא שווה.
|
28-08-10, 18:04
|
|
|

|
קצת יותר על השחקן עצמו אם לא ראיתם אותו(אני עוקב אחרי הליגה הפורטוגלית).. הוא יכול לשחק בכל עמדות הקישור האמצעי שהמאמן יבקש ממנו.. הוא מומחה בהעברת הקבוצה מהגנה להתקפה, מאזן טוב את ההתקפה וההגנה של הקבוצה.
לא מפסיק לרוץ, לא מפסיק לעבוד בשביל הקבוצה.. ההבנה הטקטית שלו היא פשוט אדירה מה שעושה אותו "שחקן של מאמן", יש לו רגל ימנית טובה מאוד, והוא אוהב לאיים על השער מחוץ לרחבה, יש לו טווח מסירות מאוד רחב, והוא ממש מדיוק במסירות הארוכות שלו, והוא אוהב להעביר את הכדור מצד אחד לשני לשחרר את המשחק.
כמו שאמרתי המומחיות שלו היא במשחק המעבר, ולא ייקח לו יותר מ2-3 נגיעות בכדור, והוא כמעט תמיד ימצא את אדם והדרך הנכונה לתת את הפס הנכון, שכן קבלת ההחלטות והבנת משחק ומוח הכדורגל שיש לו זה הייחוד שלו.
סה"כ הוא מאוד יציב במשחק שלו שנותן את הכל במגרש, החיסרון היחידי שאני יכול להצביע עליו הוא שהוא לא כ"כ מהיר, וגם לא כ"כ חזק ביחס לתפקיד שלו.
הוא לא חילוף ישיר למסצ'רנו כי הוא לא קרוב אליו מבחינת הגנה בגלל החסרונות שנכתבו מעל, אבל לדעתי הוא קשר 50\50 שמאוד מאוד יתאים עם סגנון המשחק שלו לליגה האנגלית... החתמה מצויינת במחיר טוב מאוד.. בפורטו לא היה לו מקום בגלל הקנייה של מאוטיניו בתחילת הקיץ ככה שהיה להם אינטרס למכור.
|
|
|
|
29-08-10, 11:47
|
|
|
סטודנט לתואר שני במדעי הכדורגל
מדד איכות: 164
כח דירוג: 3

|
בעקבות ההחתמה של מיירלש, יצא לי לחשוב קצת על התוכניות של הודג'סון לעונה הקרובה. לדעתי החתמת מיירלש קבעה סופית כי המערך העונה יהיה 4-2-3-1 שייראה כך:
שוער
קונצ'סקי/אורליו - אגר - קראגר - ג'ונסון
-------מיירלש-------לוקאס/פאולסן-------
---יובאנוביץ'-----ג'רארד/קול------קאוט/מקסי
--------------------טורס---------------------
ובעקבות זאת אני לא יודע מה מעמדו של ג'ו קול ובאיזה עמדה הודג'סון מתכוון להשתמש בו, מכיוון שמיירלש כמובן יפתח במרכז הקישור, וקשה לי להאמין שגם לוקאס וגם פאולסן יישארו על הספסל לטובת ג'רארד בקישור, לכן ג'רארד ייפתח כקשר הקדמי. בגלל שבעמדת הקשר הימני יש את קאוט ומקסי שמספקים עומק בעמדה, אני חושב שהודג'סון בונה על ג'ו קול במין "תפקיד חופשי" באגף שמאל במקום יובאנוביץ', כי שחקן כמו קול לא משאירים על הספסל.
|
|