|
|
30-07-10, 23:23
|
|
|
סטודנט לתואר שלישי במדעי הכדורגל
מדד איכות: 133
כח דירוג: 6

|
תגובה להודעה: משחקי הכנה ואימון 10/11 :: מתכוננים לעונה בארצות הברית
דחילק אינטריסטה, לא נראה לך שעניין המספרים הזה מראה את הקבוצה כאילו היא ברמה של ליבורנו\קייבו או כל קבוצה עלובה אחרת מהליגה האיטלקית, זה מצביע על בינוניות כאלה מספרים, לא יעזור כמה שלא יהיה אכפת לך מה המספרים, זה מראה שהקבוצה אשכרה קבוצה בינונית.
|
|
|
|
30-07-10, 23:29
|
|
|
פרופסור לכדורגל
מדד איכות: 456
כח דירוג: 12

|
הגזמת.
אמנם גם אני קצת מעדיף לראות שחקנים כמו סניידר לובשים 10 ודברים כאלה, אבל אתה מדבר על צעירים סך הכל. המספרים הקטנים כבר תפוסים ומלבד 7 שאני מאמין שיקבל שחקן ההתקפה שיגיע, אין 'מספרים מגניבים' שנוכל לחלק להם.
|
31-07-10, 00:07
|
|
|
פרופסור לכדורגל
מדד איכות: 214
כח דירוג: 11

|
איזה שטויות כל עניין המספרים האלה... מה הקשר בין מספר השחקן לרמתו?
קאסאנו לובש את חולצה מספר 99, ויירי שנים לבש 32... אין שום דבר פסול במספרים האלה... להפך, לפחות לדעתי... כשאני רואה חולצה מספר 32 דבר ראשון שעולה לי לראש זה ויירי... כי הוא פשוט הפך לאגדה תחת מספר לא שיגרתי כמו "10" וזה הופך אותו למיוחד...
שוב, לדעתי זה ממש לא משנה... אבל אם זה כבר עלה... באחד הראיונות של קוטיניו הוא דיבר על זה שהוא שיחק עם חולצה מספר 30 בברזיל ועכשיו ובאינטר אין שחקן לובש את החולצה הזאת... מענין למה הוא לא לקח את מספר 30 ובמקום זה ירד ספרה אחת למספר 29...
|
|
|
|
31-07-10, 00:28
|
|
|
מדד איכות: 139
כח דירוג: 5

|
פורסם במקור על ידי Balotelli45
|
|
דחילק אינטריסטה, לא נראה לך שעניין המספרים הזה מראה את הקבוצה כאילו היא ברמה של ליבורנו\קייבו או כל קבוצה עלובה אחרת מהליגה האיטלקית, זה מצביע על בינוניות כאלה מספרים, לא יעזור כמה שלא יהיה אכפת לך מה המספרים, זה מראה שהקבוצה אשכרה קבוצה בינונית.
|
??
|
|
|
|
31-07-10, 10:02
|
|
|
פרופסור לכדורגל

|
פיני, מסכים איתך בכל מה שאמרת. השחקן עושה את המספר, לא ההפך.
הרכבים צפויים למשחק הלילה:
אני מרוצה בסך הכל מההרכב הזה חוץ מאובינה. הרי אנחנו לא בונים עליו (אני מקווה לפחות), אז בוא ניתן הזדמנות לביאביאני או אחד מהצעירים.
|
31-07-10, 10:37
|
|
|
מדד איכות: 133
כח דירוג: 6

|
פורסם במקור על ידי Dejan Stankovic
|
איזה שטויות כל עניין המספרים האלה... מה הקשר בין מספר השחקן לרמתו?
קאסאנו לובש את חולצה מספר 99, ויירי שנים לבש 32... אין שום דבר פסול במספרים האלה... להפך, לפחות לדעתי... כשאני רואה חולצה מספר 32 דבר ראשון שעולה לי לראש זה ויירי... כי הוא פשוט הפך לאגדה תחת מספר לא שיגרתי כמו "10" וזה הופך אותו למיוחד...
שוב, לדעתי זה ממש לא משנה... אבל אם זה כבר עלה... באחד הראיונות של קוטיניו הוא דיבר על זה שהוא שיחק עם חולצה מספר 30 בברזיל ועכשיו ובאינטר אין שחקן לובש את החולצה הזאת... מענין למה הוא לא לקח את מספר 30 ובמקום זה ירד ספרה אחת למספר 29...
|
אל תבין אותי לא נכון, לא אמרתי שהשחקן נראה שחקן ברמה בינונית, הקבוצה כולה. לפעמים יש חריגים וזה בסדר גמור, אבל לא רוב הקבוצה צריכה להיות עם מספרים הזויים. זאת לפחות דעתי.
|
|
|
|
31-07-10, 12:05
|
|
|
פרופסור לכדורגל
מדד איכות: 214
כח דירוג: 11

|
פורסם במקור על ידי Balotelli45
|
|
אל תבין אותי לא נכון, לא אמרתי שהשחקן נראה שחקן ברמה בינונית, הקבוצה כולה. לפעמים יש חריגים וזה בסדר גמור, אבל לא רוב הקבוצה צריכה להיות עם מספרים הזויים. זאת לפחות דעתי.
|
בסך הכל לקבוצה הראשונה של אינטר אין מספרים גבוהים... היחידים שהיו מיוחדים הם הצעירים שעלו (באלוטלי 45 וסאנטון 39) אבל השאר מספרים נמוכים כמו שאתה אוהב, עד מספר 30 (כולל) בעיני זה לא משהו חריג...
זה שאלו המספרים במשחקי תרום עונה, זה כי אלו שחקנים שלא אמורים להיות בסגל הראשון של אינטר...
לגבי ההרכב, אני מניח שאובינה בבהרכב זה עניין שיווקי.. הרי יש התעניינות בו, זאת עוד במה בשבילו להראות מה הוא יודע, כדי להגביר התעניינות ולזירוז המו"מ עם הקבוצות.. בדיוק כמו שאני לא רואה טעם בתרגול פאנדב כחלוץ בודד... זה רק משחק אימון ובו יהיו חסרים השחקנים ששיחקו במונדיאל (ז'וליו, סמואל, לוסיו, אטו, מיליטו, סטאנקוביץ', מונטארי) ככה שאין ממש משמעות לתרגול הזה כ-11 שחקנים ראשונים אלא כדי להכניס לכושר את השחקנים... ואל תדאג, ביאביני יכנס כמחליף... בשביל זה יש חילופים...
|
|
|
|
31-07-10, 15:23
|
|
|
פרופסור לכדורגל
מדד איכות: 595
כח דירוג: 10

|
אני לא מבין על מה הויכוח המטומטם הזה. לי אישית לא אכפת ממספרים ואני אפילו לא יודע כ''כ מספרים כי זה לא מעניין אותי ומצידי לשחק יהיה מספר 1000. העיקר שהשחקן יספק את הסחורה ולא ילכלך על הקבוצה שלו.
הרכב מצויין וכמו שאמר פיני אני שמח שאינטר משחקים עם אובינה כדי שהביקוש יעלה. הגיע הזמן לעשות עליו גרושים.
|
01-08-10, 02:35
|
|
|
פרופסור לכדורגל

|
הרכב:
קסטלאצי;
קיבו, קורדובה, מטראצי, קפיטאנו;
קוצ'ו, מאריגה;
אובי, קוטיניו, אובינה;
פאנדב.
עדכונים עד כה: כבר בדקה ה1 אדבאיור יכל להעלות את הסיטי ליתרון, כשקיבו לא סגר טוב. קורדובה שמר עלינו עם 2 הרחקות טובות. אחרי דקות ראשונות משמימות מצד אינטר, הקבוצה התחילה קצת להניע כדור ולנסות להגיע להתקפות.
בדקה ה17 נפסל לנו גול שנכבש על ידי פאנדב עם בישול מצוין של קוטיניו.
אלעזר, רצית את קומפאני? כנראה שלא תקבל. אחרי שהוא עשה פאול על פאנדב, התחילה מריבה בין השחקנים. מטריקס כמובן היה בעניינים והיה נגד קומפאני. אחרי דקה ויירה בא לסגור חשבון עם מטריקס והאקס-אינטר הורחק מהמשחק.
מאריגה וקוטיניו משחקים טוב.
לפאנדב הייתה עוד הזדמנות לאחר מכן והכדור היה קרוב להכנס.
דקה 37' - 1-0!!! אובינה כובש שער ומעלה אותנו ליתרון. אולי זה באמת ישווק אותו, למרות שעד הגול הוא היה כבוי ואובי בצד השני של המגרש היה טוב ממנו.
פורצה אינטר!
------------
מחצית: אחרי דקות ראשונות די חלשות, אינטר התחילה להניע כדור ובהדרגתיות להשתלט על המשחק. קוטיניו משחק טוב וקוצ'ו מנהל את המשחק בצורה יפה, מאריגה משחק טוב גם. אובי שחקן לא רע בכלל, משתתף במשחק בצורה יפה ובסך הכל הרשים אותי. אני מקווה שעוד שחקן-שתיים מהפרימברה ישותפו.
מחצית שנייה:
אובינה!!! 2-0!
המשחק הזה באמת משווק אותו טוב...
ביראגי מביא 3-0. שער מדהים של המגן השמאלי הצעיר עם הרגל החלשה שלו!
נערך לאחרונה על ידי Interista, 01-08-10 בשעה 03:44.
|
|
|
|
01-08-10, 02:48
|
|
|
סטודנט לתואר שני במדעי הכדורגל
מדד איכות: 27
כח דירוג: 2
|
אני מאוד אוהב את הצורה שאינטר משחקת,הנעת כדור בסבלנות.
נקווה שהגול שאובינה הבקיע היום יעזור לקדם את המכירה שלו.
נערך לאחרונה על ידי or_CoHeN, 01-08-10 בשעה 03:11.
|
|
|
|
01-08-10, 02:59
|
|
|
מרצה בכיר
|
שיפוט גרוע במחצית הראשונה. חבל שויירה הורחק, גם כי לא היה מגיע לו (למרות שליחת היד המגעילה והאופיינית), אבל גם כי המשחק מאבד מטעמו. הטעות הקריטית השנייה היא השער של פאנדב, שהיה נראה כחוקי לחלוטין, ונגזל מקוטיניו הבישול הראשון שלו.
אי אפשר להסיק מסקנות מכזה משחק, אבל נראה שקוטיניו משחק קדימה מדי. הוא לא נגע הרבה בכדור, אבל כשזה קרה, ראו שיש שם משהו מיוחד. הוא חייב להיות מעורב יותר, כבר מהנעת הכדור מאחורה, שבלטה מאוד, ובדיוק עליה בניטז דיבר כשאמר מה התכניות שלו לעונה.

... 2#
|
|
|
|
01-08-10, 04:01
|
|
|
סטודנט לתואר שני במדעי הכדורגל
מדד איכות: 27
כח דירוג: 2
|
ניצחון 3-0,אחלה פתיחה.
הדבר היחידי שאני לוקח מהמשחק הזה הוא שאם שיטת המשחק של הנעת כדור דרך האמצע תהיה שיטת המשחק שלנו העונה,חייבים להביא את באסטיאן שווינשטייגר,הוא מותאם בול לשיטה הזאת.
|
|
|
|
01-08-10, 04:05
|
|
|
דוקטור לכדורגל
מדד איכות: 363
כח דירוג: 8

|
אז נתחיל בקלישאה...למרות שאי-אפשר ללמוד לעומק את הקבוצה בגלל מגוון סיבות רחב(משחק ראשון,הרבה חוסרים,צורת משחק ושיטה שעדיין לא מובנים על הקבוצה,כושר ועצם העובדה שסיטי היתה ב10 שחקנים ברוב שלבי המשחק) עדיין ישנו מגוון גדול של דברים שיכולים לשמור אותנו אוטימיים לקראת העונה הבאה.
ניתוח קצת יותר מעמיק(שלי לפחות)יבוא בהמשך היום כי צריך לישון קצת לפני עבודה...אבל לפחות זה בא עם חיוך... 
|
|
01-08-10, 04:06
|
|
|
פרופסור לכדורגל

|
פתיחה טובה לעונה החדשה. עם חצי הרכב שני, חצי הרכב פרימברה אנחנו מרסקים את הסיטי. משחק גדול.
ביראגי מגן שמאלי לא רע בכלל, אמנם לא יצא לראות את היכולות ההגנתיות שלו במשחק הזה אבל הוא תוקף טוב. ביאביאני לא הרשים יתר על המידה.
לילה טוב ופורצה אינטר! 
|
01-08-10, 11:38
|
|
|
דוקטור לכדורגל
מדד איכות: 123
כח דירוג: 4

|
פאטריק וויירה הוא אחד השחקנים המגעילים והדוחים בתולדות הכדורגל העולמי.בעיניי.
|
|